Ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyünk végbe, nem csupán cselekednünk kell, de álmodnunk is.

Anatole France
Saját pályázataink

1. KMOP-1.2.7-08-2008-0001 Expert ügyfélkapcsolati és help-desk rendszer bevezetése a TrueBlue Systems Kft.-nél

A TrueBlue Systems Kft kialakíttatta és bevezettette az Expert ügyfélkapcsolati és Help-desk rendszert, melynek célja, hogy meglévő üzleti kapcsolatait erősítése. Társaságunk karbantartó szolgáltatást nyújtó szervezet – így a rendszer segítségével lehetőség van a partner szervezet gépállományának, működtetett szoftverének a hatékony menedzselésére.
A bevezetésre került rendszer segítségével, lehetőség van nyomon követni, illetve kezelni a felhasználói bejelentéseket/kéréseket. A rendszerrel kezeljük a gyakori hibákat/problémákat. A rendszer üzembe helyezését követően cél volt a vevői elégedettség növelése, gyors hibaelhárítás, zavartalan munkavégzés, visszakövethetőség.


2. KMOP-1.1.4-08/1-2008-0031 Energy-Cert energetikai számítások elvégzését támogató szoftver fejlesztése illetve piacra történő bevezetése

Társaságunk – az uniós direktíva jogi elvárásainak hátterén – kifejlesztette az "Energy-Cert" nevű szoftvert, mely gyorsabbá téve az összetett energetikai számítások elvégzését, az energetikai tanúsítványok előkészítését illetve kiadását támogatja.
Az "Energy-Cert" szoftver elérhető minden előfizetett és regisztrált partnerünk számára. Felhasználóink számára, az éves használati díj ellenében, korlátlan hozzáférést biztosítunk a programhoz, mely elsősorban az energetikai auditorok valamint az építészmérnökök munkáját teszi könnyebbé.


3. HEFOP-3.4.1-08/1-2008-05-0015/2.0 Üzleti prezentáció fejlesztése nyelvi képzés keretében

Társaságunk tagjai a projekt során egy 24 hetes intenzív angol nyelvtanfolyamon vehettek részt.


Natural Systems Kft.
Székhely: 1141. Budapest, Tarsoly u.9.
Telefon/Fax.: +36 1 221 3836
Telephely cím: H-6758 Röszke, Felszabadulás u. 193.
e-mail: info@natoralsys.hu

Kövess minket
FACEBOOK-on!